Ellen

Het heeft even geduurd voordat ik mijn hulpvraag durfde te stellen. Na het doornemen van de website heb ik een afspraak gemaakt voor een kennismaking. Voor mij een goede stap….

Ik voelde dat ik een reis was begonnen, maar miste voor mezelf even de reisgids die ik daarbij echt nodig had. En die heb ik gevonden in Esther. Een warme vrouw, met een scherp observerend vermogen. Ze ziet wat je nodig hebt, en stelt daarop de vragen die je helpen je route te bepalen. Vriendelijk en confronterend, maar bovenal ondersteunend. Tot het moment dat je weer alleen verder kunt……

Sjoerd

Ik kan een ieder aanraden om samen met Esther aan de slag te gaan met zijn of haar leerdoel(en). In de eerste kennismaking heb ik samen met Esther mijn leerdoel SMART geformuleerd. Hierdoor had ik een helder doel om naartoe te werken en werd één en ander tastbaar voor mij.

Esther creëert een open sfeer welke is gebaseerd op vertrouwen. Door zichzelf ook kwetsbaar op te stellen ontstond er een sfeer waar ik ook veel van mijzelf durfde bloot te geven. Esther heeft mij goed geholpen mijn doelstelling te bereiken.

Wat ik erg fijn vond, is dat Esther degene was die aangaf dat ze dacht dat ik mijn doelstelling had behaald. Esther blijft dus niet onnodig doorgaan met coachen om het coachen.

Huub

Esther heeft een ongekend heldere besluitvorming waarin iedereen zich gehoord voelt. Ook als ze het niet met het besluit eens zijn. De besluiten zijn altijd fair. Er is nooit iets van gesjoemel.

Hank

Ik kwam bij Esther omdat ik een Personal Coach zocht. Door mijn gesprekken met Esther heb ik me enorm kunnen ontwikkelen. Zij kan goed luisteren en weet snel tot de kern door te dringen. Ik dacht dat ik mezelf al goed kende maar er kwamen dingen naar boven die tot heel nieuwe inzichten leidden, ook voor mijn bedrijf. Dat heeft me veel opgeleverd. Zo was zij Personal en Business Coach tegelijk. Ik heb er alle dagen plezier van!

Marianne

Het lukte mij maar niet om mijn team vooruit te krijgen. Hierdoor was iedereen ontevreden, ook ik. Ik dacht er over om een andere baan te zoeken totdat ik getipt werd over Esther. Zij heeft me heel duidelijk laten zien wat het team mij wilde zeggen. Waarom het niet liep en wat ik hier zelf aan kon doen. Ik ben nog steeds onder de indruk van het inzicht dat hoe ik vandaag de dag dingen aanpak een gevolg is van gebeurtenissen in mijn jeugd. Nu ik dat weet, kan ik ook kiezen voor ander gedrag en dat maakt mij een betere manager.

Jeroen

Ik heb mijn bedrijf zelf opgezet. Mijn bedrijf groeide en groeide en ik raakte het overzicht een beetje kwijt in wat ik nu echt leuk vind. In mijn gesprekken met Esther kwam dat heel duidelijk naar voren en ook hoe ik dat weer kan inpassen in mijn bedrijf. Zij kent het bedrijfsleven en de dingen waar ik mee worstel. Zij laat mij steeds de achterkant van mijn handelen zien. Ik heb weer plezier in mijn werk en dat merk ik elke dag zelf maar ook aan mijn medewerkers.

Joke

Op haar website schrijft ze dat ZZP’ers het gevoel hebben het vaak allemaal alleen moeten doen. Daar liep ik ook tegenaan. Ik heb op onregelmatige basis gesprekken met Esther. Ze kan uitstekend doorvragen en spiegelen. De reis naar Zeddam maak ik hiervoor graag.

Annemarie

Esther weet als professional de spiegel goed voor te houden. Hierdoor kun je samen ontdekken waar jouw gedrag of manier van handelen vandaan komt. Zo kun je zelf de keuze maken of je jouw manier wilt blijven volgen of wie je wel wilt zijn. Door de goede begeleiding kun je structuur geven aan hoe jij je team wilt begeleiden. Je krijgt teaminzicht als je bereid bent ook naar jezelf te kijken en te willen zien welke rol jij binnen dat team in neemt. De coaching was praktisch en is met een evaluatie goed afgesloten. Bedankt Esther!

Steven

Ik had coaching bij Esther vanwege een aantal dingen waar ik tegenaan liep in mijn leven en waarbij ik aan mezelf wilde gaan werken. Ik heb Esther ervaren als een zeer deskundige en fijne coach die bij mij precies de vinger op de zere plek wist te leggen. Daarbij neemt ze geen genoegen met oppervlakkige antwoorden. Daardoor konden we samen op onderzoek uit naar de oorzaken van mijn reacties op bepaalde situaties in mijn leven. Dit heeft mij enorm geholpen. Met haar gerichte en constructieve manier van aanpak, waarbij ze rekening hield met mij als persoon, zit ik nu beter in mijn vel. Daarnaast heb ik inzicht gekregen in mijn wensen voor mijn toekomstige levenspad en heb ik daarop de eerste grote stappen gezet. Esther kan je heel goed helpen het beste uit jezelf te halen!

John

Esther heeft mij uitstekend geholpen met haar coaching. Om mijn probleem inzichtelijk te maken heeft ze een familie-opstelling met mij gedaan. Hierdoor werden er handvatten aangereikt zodat ik weer verder kon.

 

Vul het contactformulier hieronder in of bel 06-22907659 voor direct contact.